Stressless E200

Vernieuwend en modern: de Stressless® E200 is nog mooier en comfortabeler dan u zich kunt voorstellen.  Naast het ontwerp en de kwaliteit waar de banken van Stressless® bekend om staan, is de E200 voorzien van het door Stressless® gepatenteerde ErgoAdapt®-systeem. ErgoAdapt® is ontworpen door Stressless® en zorgt ervoor dat de zitting van de bank automatisch wat naar achteren helt zodra u gaat zitten, waardoor uw lichaam in de perfecte zithouding wordt gebracht.  Het briljante van ErgoAdapt® is dat wanneer u ervoor kiest om op uw bank te gaan liggen, de zitting automatisch vlak wordt, waardoor uw lichaam in de perfecte lighouding wordt gebracht.

 

Stressless Wave

Vernoemd naar de kalmerende golven van de oceaan: de Stressless® Wave bank staat voor een ware innovatie in de techniek van comfort. De Wave past zich automatisch aan iedere persoon aan, op het moment dat deze plaatsneemt op deze geweldige bank.  De gepatenteerde systemen Plus® en Glide® bieden de perfecte zithoek voor echte ondersteuning op maat en het toppunt van individueel comfort.  Verkrijgbaar als 3-zitsbank, 2-zits loveseat en fauteuil; ook biedt de Wave-collectie u de keuze tussen een hoge of lage rugleuning. Maak uw kamer compleet met een bijpassende Atlantic of Pacific relaxfauteuil.

 

 

Bezoek nu de grootste Stressless Comfort Studio van Noord-Nederland in Vriescheloo

Alle modellen

Deskundig advies

De Koffie staat klaar

 

 

 

 


Stressless Wizard

Houten details geven banken een stijlvolle en klassieke uitstraling en bieden u nog meer opties voor de inrichting van uw woonkamer. De Stressless Wizard heeft een zeer zachte bekleding van speciaal ontwikkeld schuim en elegante houten details van verlijmd beuken, dat in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar is. De combinatie van elegant verlijmd hout en het fijnste leder is al decennialang een onderscheidend kenmerk van Scandinavisch meubelontwerp en staat voor onovertroffen kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de Stressless Wizard een lust voor uw lichaam en uw ogen zal zijn.