Stressless Arion

De Stressless® Arion is een moderne klassieker op het gebied van ontwerp en comfort voor thuisbioscopen. De Arion is verkrijgbaar als 3-zitsbank, 2-zitsbank en fauteuil. U kunt kiezen tussen een hoge of lage rugleuning. Elke zitplaats is verstelbaar om u comfort te bieden. Door de armleuning Sector te gebruiken als verbindend element, kunt u uw eigen oplossing ontwerpen op basis van de beschikbare ruimte en het gewenste aantal zitplaatsen.

 

Stressless E200

Vernieuwend en modern: de Stressless® E200 is nog mooier en comfortabeler dan u zich kunt voorstellen.  Naast het ontwerp en de kwaliteit waar de banken van Stressless® bekend om staan, is de E200 voorzien van het door Stressless® gepatenteerde ErgoAdapt®-systeem. ErgoAdapt® is ontworpen door Stressless® en zorgt ervoor dat de zitting van de bank automatisch wat naar achteren helt zodra u gaat zitten, waardoor uw lichaam in de perfecte zithouding wordt gebracht.  Het briljante van ErgoAdapt® is dat wanneer u ervoor kiest om op uw bank te gaan liggen, de zitting automatisch vlak wordt, waardoor uw lichaam in de perfecte lighouding wordt gebracht.

 

Stressless Liberty

De Stressless® Liberty bank is gebouwd met geperforeerd schuimrubber dat rechtstreeks over het frame is gevormd. Met de geledingen in onze nieuwe Comfort-Zones™ technologie daalt uw lichaam dieper in de fauteuil, wat u een gevoel van hoger persoonlijk comfort geeft. Een extra kussen van zacht ultramodern schuimrubber garandeert optimaal comfort. De superzachte polyester vezel geeft uw lichaam een passende zit en zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. Het unieke Stressless® Glide systeem stelt zich automatisch in op uw lichaamsgewicht.

 

Stressless Wave

Vernoemd naar de kalmerende golven van de oceaan: de Stressless® Wave bank staat voor een ware innovatie in de techniek van comfort. De Wave past zich automatisch aan iedere persoon aan, op het moment dat deze plaatsneemt op deze geweldige bank.  De gepatenteerde systemen Plus® en Glide® bieden de perfecte zithoek voor echte ondersteuning op maat en het toppunt van individueel comfort.  Verkrijgbaar als 3-zitsbank, 2-zits loveseat en fauteuil; ook biedt de Wave-collectie u de keuze tussen een hoge of lage rugleuning. Maak uw kamer compleet met een bijpassende Atlantic of Pacific relaxfauteuil.

 

 

Bezoek nu de grootste Stressless Comfort Studio van Noord-Nederland in Vriescheloo

Alle modellen

Deskundig advies

De Koffie staat klaar

 

 

 

 


Stressless Wizard

Houten details geven banken een stijlvolle en klassieke uitstraling en bieden u nog meer opties voor de inrichting van uw woonkamer. De Stressless Wizard heeft een zeer zachte bekleding van speciaal ontwikkeld schuim en elegante houten details van verlijmd beuken, dat in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar is. De combinatie van elegant verlijmd hout en het fijnste leder is al decennialang een onderscheidend kenmerk van Scandinavisch meubelontwerp en staat voor onovertroffen kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de Stressless Wizard een lust voor uw lichaam en uw ogen zal zijn.


Stressless E40 met ErgoAdapt

De eenvoudige lijnen en klassieke verhoudingen maken de E40 de juiste keuze voor wie op zoek is naar het beste dat modern Scandinavisch ontwerp te bieden heeft. Stressless® fauteuils zijn gebouwd voor een lange levensduur en daarom geven we 10 jaar garantie op het interne mechanisme. We bedekken onze fauteuils met origineel leer met een topstructuur of stof van topkwaliteit voor een luxe uitstraling en greep.

 
 

Stressless Eldorado

Eldorado is een van onze meest gewilde modellen.  Dit model, dat is ontworpen met comfort in gedachten, overtreft alle verwachtingen.  Met hun ronde contouren, zachte materiaal en ronde armleuningen zijn de relaxbank Eldorado en diens broer Granada met recht weelderig.  Door gebruik van de gepatenteerde Stressless®-systemen Glide® en Plus® reageren de Vegas, Reno en Tampa op de kleinste bewegingen van uw lichaam. Deze collectie biedt superieure ondersteuning en ongekend comfort.  Maak uw kamer compleet met een bijpassende Manhattan of Oslo fauteuil, 2-zits loveseat, bank of hoekopstelling.