Stressless Banken

Stressless banken bieden het beste Noorse design gecombineerd met comfort, dat je alleen in een Stressless kunt ervaren. Naast het ontwerp en de kwaliteit waar de banken van Stressless bekend om staan, is bijvoorbeeld de E200 voorzien van het door Stressless gepatenteerde ErgoAdapt-systeem.

 

 

Creativo

Creativo

Hartelijk welkom in een elegante wereld vol exclusiviteit, waar de mogellijkheden bijna onbeperkt zijn!
Met het Creativo programma van Mulder's Meubeldorp kunt u uw woonkamer geheel naar eigen idee inrichten, hoeveel
ruimte u ook beschikbaar heeft en wat uw smaak ook is.

 

 

Himolla

Het unieke zitcomfort, de comfortable relaxfuncties en het charmante design zijn in een woord geweldig.U hoeft alleen maar achter over te liggen en te genieten. De vele modellen en mogelijkheden maakt dit product tot een uniek concept. Kom naar de showroom van Mulder's Meubeldorp en bekijk de grote Himolla colectie zelf.

 

 

 

 

Creativo

Sit-Design

Mulder's Meubeldorp heeft een grote collectie van Sit-Design Er zijn vele modellen van dit Merk uit Nederland, de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Op deze pagina vind u impressie van de collectie van Sit-Design, in onze grote showroom  heeft u nog meer modellen. Heel veel keuze uit meer dan 200 stofsoorten en leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals: hoekbanken, 3-zits, 2.5-zits en fauteuils