Stressless City

Stressless City biedt het beste Noorse design gecombineerd met comfort, dat je alleen in een Stressless kunt ervaren. Met een 360 graden draaibaar onderstel van chroom en bekledingen van hoge kwaliteit is deze fauteuil onze innovatie van het jaar. Stressless City met een hoge rugleuning is perfect voor de dagelijkse ontspanning . Dit model is ook met een lage leuning in twee zithoogtes verkrijgbaar.

 

 

Stressless Magic

 

Word betoverd door de nieuwste relaxfauteuil van de 'innovators of comfort'.  Veertig jaar ontwerpervaring gecombineerd met de allernieuwste ontwikkelingen in de techniek van meubelmaken hebben geleid tot pure magie!  Buitengewoon luxueus materiaal en met zorg vormgegeven verhoudingen maken de Stressless® Magic tot onze meest comfortabele relaxfauteuil tot nu toe. Door gebruik van de gepatenteerde Stressless®-systemen Glide® en Plus® reageert de Magic op de kleinste bewegingen van uw lichaam. In combinatie met een verstelbare hoofdsteun biedt de Stressless® Magic superieure ondersteuning en ongekend comfort.  De eerste ergonomisch ontworpen relaxfauteuil blijft tot op de dag van vandaag de beste. 

 

 

Stressless Wing

De Stressless® Eagle en Wing werden geïntroduceerd in 1994 en behoren tot onze meest populaire ontwerpen. Deze collectie is zowel luxueus als modern: aantrekkelijk voor wie een klassiek stijlgevoel heeft.  Met hun minimale rondingen, gepolsterde armleuningen en met zorg gevormde verhoudingen reageren de Wing en Eagle op de bewegingen van uw lichaam en gaan daarin mee. Deze collectie is verkrijgbaar in medium en large en beschikt over een volledige 360° draaifunctie en het gepatenteerde Stressless® Glide®-systeem, dat Stressless® relaxfauteuils tot de meest comfortabele ter wereld maakt.

 

 

Stressless Reno

De Stressless® Vegas, Reno en Tampa vormen samen een van onze meest gewilde collecties. Deze collectie, die is ontworpen met comfort in gedachten, overtreft alle verwachtingen.  Door de zachte contouren en materiaal is de Vegas-collectie met recht weelderig. Door gebruik van de gepatenteerde Stressless®-systemen Glide® en Plus® reageren de Vegas, Reno en Tampa op de kleinste bewegingen van uw lichaam. In combinatie met een volledige 360° draaifunctie en verstelbare hoofdsteun biedt deze collectie superieure ondersteuning en ongekend comfort.  Maak uw kamer compleet met een bijpassende Manhattan of Oslo fauteuil, 2-zits loveseat, bank of hoekopstelling.

 

 

Bezoek nu de grootste Stressless Comfort Studio van Noord-Nederland in Vriescheloo

In onze Comfort Studio staan nog veel meer modellen, Kom proefzitten!!

Alle modellen  Verschillende uitvoeringen: Small, Medium en Large

Heel veel kleuren en kwaliteiten Leer en Stof

Deskundig advies

De Koffie staat klaar

 

 

 

Stressless Metro

Stressless Metro is een nieuwe, elegante designfauteuil van Ekornes. Duidelijke lijnen, chroom en leer maken van Stressless Metro het nieuwe model van het jaar. De Stressless Metro verenigt comfort waaraan u gewend bent met een moderne uitstraling. Om ervoor te zorgen dat u de juiste Stressless Metro vindt, wordt hij in twee zithoogtes en met een lage of hoge rugleuning aangeboden

Stressless Consul

Statig en verfijnd: de Stressless® Ambassador, Consul en Diplomat behoren tot onze meest traditionele ontwerpen.  Deze collectie staat voor de essentie van Stressless® met eenvoudige lijnen, een ongeforceerde Scandinavische stijl en onvergelijkbaar comfort.  Dankzij de volledige 360° draaifunctie en ons gepatenteerde Glide®-systeem reageren de Ambassador, Consul en Diplomat op de bewegingen van uw lichaam en gaan daarin mee, voor ongeëvenaarde ondersteuning en superieur comfort.  Modern en toch tijdloos: de Ambassador-collectie brengt vorm en functie samen.